Z-Water


Vill du liksom vi, städa miljövänligt utan hälsorisker?

Använd vårt egentillverkade Z-Water för daglig städning. Z-Water ersätter alla dina vanliga rengöringsmedel, till exempel olika typer av allrengöringsmedel för fasta ytor (rostfritt, kakel och speglar etc). Den är även effektiv för fläckborttagning på soffor och andra textilier.

Vi är mycket stolta över vår egen framställning, försäljning och användning av Z-Water. På kontoret i Halmstad tillverkar vi ultrarent vatten som genomgår en elektrolysprocess vilket resulterar i två städprodukter med olika pH-värden. Båda städprodukterna Z-Water X-Power och Z-Water Extreme använder vi när vi levererar våra städtjänster.

För vardaglig städning används X-Power och för hårt smutsiga ytor används Extreme.

Önskar du som ny eller befintlig kund att vi använder dessa produkter hos dig, är du hjärtligt välkommen att meddela det i samband med din bokning. Du kan också beställa produkterna av oss för levererans vid nästa städtillfälle eller hämtning hos oss på kontoret.

Skonsam för både användare och miljö

I dag ställs det högre krav än någonsin på företag att minska sin negativa påverkan på hälsa, miljö och klimat. Att tillverka och använda Z-Water är en del i piga nu´s miljöarbete. Vi arbetar ständigt med att minska vår egen och våra kunders negativa påverkan på klimat och miljö.

Z-Water är en mycket skonsam produkt eftersom den inte avger några farliga sprayångor och inte innehåller några farliga kemikalier, som många andra städprodukter tyvärr gör. Tänkvärt är även att om du städar med Z-Water så hamnar inga städkemikalier i avloppet.

Medvetenheten och efterfrågan efter miljömärkta produkter har ökat och vi är stolta över att vårt Z-Water X-power är godkänd som en Svanenmärkt produkt och att Z-Water extreme är inskickad för licensiering av Svanenmärket.

Användning

Z-Water kan ersätta alla dina vanliga rengöringsmedel för daglig städning, såsom allrengöring för fasta ytor (rostfritt, kakel och speglar mm), fönsterputs samt rengöringsmedel för sanitetsutrymmen.

Spraya outspätt direkt på ytan eller i en ren trasa och torka av. På mycket smutsiga ytor kan du låta Z-Water verka en stund innan avtorkning.

Z-Water lämnar inga kemikalierester på ytorna du städar, så som vanliga städkemikalier gör. Det medför att efterföljande städning av ytan blir enklare, skonsammare för din kropp, miljövänligare och framförallt effektivare.

Speciellt rekommenderade verksamheter att använda Z-Water är sjukhus, förskolor, skolor och utrymmen där livsmedel hanteras. 

Hur framställs Z-Water

Z-Water är vanligt kranvatten som genom vår filteranläggning blir alkaliskt. Generatorn tar vattnet genom olika filtreringar och skapar ett ultrarent vatten. Det ultrarena vattnet blandas med kaliumkarbonat och därefter startar vi en elektrolysprocess som skapar hydroxidjoner (OH-) i vattnet, vilket resulterar i avjoniserat vatten (avsaltat vatten) och högeffektiva städprodukter.

Försäljning till privata kunder och företagskunder

Vi säljer produkterna till både privata kunder, företag och restauranger. Du köper både små och stora flaskor eller dunkar med Z-Water hos oss. Vi ber dig att ta med förpackningarna tillbaka för påfyllning så sparar vi ännu mer på miljön och din plånbok.

Finns i 75ml , 750ml sprayflaska , 5L dunk, 10L dunk
Vi rekommenderar att köpa en 750ml sprayflaska och en 5 L eller 10L dunk som man sedan smidigt fyller på sin sprayflaska med.

I väl försluten förpackning kan produkterna lagras i upp till två år!

Pris inkl. moms

10 liter. 425 kr (375 kr + 50 kr pant)
5 liter. 299 kr (249 kr + 50 kr pant)
750 ml. 99 kr 
75 ml: 69 kr

Var köper jag?

Du köper Z-water i vår webbshop

Hämta gör du smidigt på något av våra kontor.
Öppet vardagar 7-16.

Du kan även köpa till frakt så skickar vi produkten till dig.

Är du befintlig städkund, så kan du få ditt Z-Water levererat till dig i samband med nästa städtillfälle.

För att se videon behöver du acceptera marketing-cookies

Z-Waters bästa fördelar

  • Z-Water är Svanenmärkt
  • Avger inga hälsovådliga sprayångor/aerosol-dimmor
  • Ingen verkningstid, löser fett och smuts omedelbart
  • Ingen eftersköljning krävs
  • Säker rengöring där det finns ökad risk för att människor och livsmedel kan exponeras för kemikalier i rengöringsmedel (t ex förskolor, skolor och sjukhus)
  • Mild, orsakar inga skador på ytor
  • Biologiskt nedbrytningsbart
  • Ofarlig att hantera
  • Det krävs ingen utbildning på produkten före användning
  • Förenklar städrutiner och är kostnadseffektivare

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om Z-Water.


Du får vanligtvis svar av oss inom några arbetstimmar. Om du inte har fått svar, vänligen kontrollera din skräppost.