Taktvätt

Låt oss ta hand om din taktvätt

Vill du förlänga livslängden på ditt tak och samtidigt få det snyggt och fräscht utan att byta ytskikt? Påväxt på tak samlar fukt, gör skada och förminskar takets funktion. Under några timmar kan vi ta bort påväxt, ex. alger, mossa, lav och mögel, sedan tvättar och behandlar vi ditt tak med ett skyddande medel som motverkar ny påväxt. När påväxt har börjat växer det allt snabbare.

Vi underhåller inte bara äldre tak utan även nya takytskikt. Genom att behandla ett nytt tak kan vi hjälpa dig att motverka framtida påväxt. Under vårt första besök hos dig genomför vi en takbesiktning och ger dig en rekommendation om hur vi vill ta oss an och underhålla ditt tak. Om en trasig takpanna behöver bytas ut, en vindskiva är murken eller om det är löv i hängrännor eller stuprör så hjälper vi dig med även detta.

Vi använder medel där behandlingen ger garanterad effekt. SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut har bevisat genom många referensobjekt att våra produkter fungerar. Medlen skadar inte ytskikten/ materialet det används på och det är biologiskt nedbrytningsbart.

Vi gör minimal påverkan på känsliga ytor intill den yta vi rengör. Genom att täcka för planteringar och rabatter säkerställer vi att inget du är rädd om kommer till skada.
Vi använder oss av ett teleskoprör med tillhörande redskap. Selen som används medför att vår personal kan arbeta ergonomiskt ståendes från marken och nå en höjd upp till 20 meter. Vid behov använder vi säkerhetslina och arbetar ståendes på taket.
Förutsättningar för att utföra taktvätt hos dig är att vi har tillgång till ett vanligt eluttag, att det inte är minusgrader eller frostbelagda ytor och att det inte börjar regna inom tolv timmar.

Solcellstvätt

Vi tvättar även solceller vilket ger en bättre effekt för din elproduktion. En smutsig solcellsanläggning kan tappa upp till 35% av sin produktion.  Redan efter några timmar efter tvätt kan du redan märka av en ökad kapacitet i din elproduktion

 

Varför välja piga nu

Vi har inga framkörningsavgifter.

Vi har med alla redskap för att kunna utföra arbetet.

Vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att skulle det komma någon anmärkning fixar vi det snarast möjligt.

Får du förhinder kan vi enkelt boka om ditt uppdrag.

Kontakta oss så ger vi dig ett prisförslag.

Per Persson (ansvarig för utvändiga tjänster) 0760-22 10 65.