Tack för att du kontaktar oss!

Du får vanligtvis svar av oss inom några arbetstimmar. Om du inte har fått svar, vänligen kontrollera din skräppost.

Gäller det ett brådskande ärende, vänligen ring oss.

Ett speciellt erbjudande väntar dig som är intresserad av våra tjänster – läs nedan.

– Erbjudande för dig som vill städa miljövänligt –

Vi har tagit fram ett magiskt städmedel som effektivt tar bort fett och smuts, både från kläder, textilier och bänkytor i hemmet

Städmedlet är framtaget enligt en hemlig japansk metod som garanterat får fläckar att försvinna omedelbart. Det magiska vattnet, som kallas Z-water, är Svanenmärkt och består av 99,15% rent vatten. Medlet innehåller inte några som helst miljöskadliga kemikalier.

Se Z-water i aktion.

Hej! Om du är en medveten person som gör allt du kan för miljön – då är det här något som vi tror kan intressera dig.

Vi på Piga städar sedan länge helt miljövänligt, dvs utan att använda kemikalier som riskerar att påverka oss själva, våra kunder eller miljön på ett negativt sätt. 

Nu kan du också göra det!

Du vet nog redan varför, men vi berättar det igen – för säkerhets skull. 

Vanliga städmedel innehåller ofta kemikalier som kan vara skadliga för miljön av flera anledningar:

Giftiga ämnen

Många konventionella städprodukter innehåller kemikalier som ammoniak, klor eller fosfater. Dessa ämnen kan vara skadliga för vattendrag och ekosystem när de sköljs ut i avloppet.

Luftföroreningar

Vissa städprodukter innehåller flyktiga organiska ämnen (VOCs) som kan avge gaser i luften. Dessa VOCs kan bidra till bildandet av marknivå ozon och andra partiklar som leder till dålig luftkvalitet och hälsoproblem för både människor och djur.

Negativ påverkan på vattenkvaliteten

Kemikalierna i vanliga städmedel kan påverka vattenkvaliteten i sjöar, floder och hav när de sköljs ut. De kan påverka pH-nivåer, minska syrehalten och påverka livsmiljön för vattenlevande organismer.

Långvarig påverkan på ekosystemet

När kemikalierna sprids i miljön kan de ha långvariga effekter på ekosystemen, inklusive på växt- och djurliv, vilket stör den naturliga balansen.

Den här listan kan fortsätta och bli riktigt lång men eftersom du redan är medveten om detta går vi istället vidare till alternativet till dessa skadliga kemikalier som vi försöker undvika.

z-water

Eftersom du, liksom vi, har som mål att minska den negativa påverkan på miljön måste vi vända oss till miljövänliga alternativ och därmed produkter med biologisk nedbrytbara ingredienser som är mindre skadliga för naturen. 

Det kan kännas förvirrande och svårt att göra rätt men vi har redan gjort den resan och nu vill vi dela med oss av lösningen till dig.


Och det är här Z-Water kommer in. Det är som sagt en produkt som till 99,15% består av vatten men som rengör mycket bättre än dina vanliga städmedel. 

Denna produkt är tillverkad med japansk teknologi och du kan rengöra hela huset, alla ytor och till och med textilier med endast ETT enda medel. 

Fördelarna med Z-Water


Välj mellan Z-water Extreme och Z-water X-power

Om du är fortfarande osäker, kolla vad andra säger om Z-Water:


P.S.

Är du fortfarande osäker om det här är rätt produkt för dig? – Testa den! Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti som gör att du kan returnera produkten till oss om du inte är nöjd.

P.S.S.

Tvekar du fortfarande? Kontakta oss och låt oss förklara. Efter samtalet får du en gratis flaska Z-Water 75 ml så kan du själv testa. 

Då kommer du att förstå vad vi menar när vi säger att den är så bra.