Dags för fönsterputs?


Fönsterputs Laholm


Något av det allra viktigaste för att skapa en härlig känsla i hemmet, är rena fönster. Inget fönsterputsjobb är för stort eller för litet för oss. Vi putsar inte bara dina fönster utan vi även lämnar rent och snyggt efter oss runt de ytor vi arbetat på genom att torka av spröjs, torka av fönsterbleck och fönsterkarmar (ingår i priset). Vi putsar fönster i både lägenheter och villor.

Vi utför även miljövänlig fönstertvätt- med ultrarent vatten och har tvättborstar med teleskopstativ, vilket innebär att vi kan putsa fönster på hög höjd. 

Eftersom Ultrarent vatten är 100% miljövänligt och används med teleskopstativ som når upp till 16m så kan vi undvika åverkan på gräs och buskar runtomkring fönster och fasader och slipper, i de flesta fall, använda skylift. Smart och effektiv lösning på fönsterputs- då du inte behöver vara hemma och öppna för att vi ska komma åt att tvätta dina fönster utvändigt på andra våningen eller takfönster.

Pris för fönsterputsning?


Vi vet att inget fönster är det andra likt och därför debiterar vi per timme istället för fasta priser per fönster. Då betalar du som kund för exakt den arbetstiden som krävs för att utföra ett bra arbete.

275 kr/h efter RUT-avdrag*
+99kr/ månad för material- och övriga kostnader.

*Pris gäller privatpersoner under helgfri vardag.

Utvändig fönsterputs på abonnemang


Du får rabatterat pris om du bokar minst fyra utvändiga fönsterputstillfällen per år. 

Pris för fönsterputsning på abonnemang

Prisexempel 1 1/2 plans villa:

Bottenplan 280kr inkl. RUT
Överplan 150kr inkl. RUT
Uterum 150kr inkl. RUT
*Extra kostnad tillkommer med 99 kr/månad för material- och övriga kostnader.

Varför ska du välja oss?


01

Det är enkelt att vara nöjd kund hos piga

02

Nöjd-kund-garanti

03

Vi tillgodoser dina städönskemål

04

Kollektivavtal med Almega och Byggnads

05

Vi tar med oss material och redskap för att utföra städuppdraget

06

Inga bindningstider och fri avbokning innan 07:00 samma dag

07

Samma personal varje gång vid regelbunden städning

08

Vi är flexibla och proffsiga

Vi anpassar vårt arbete helt efter dina behov och önskemål.

På Piga strävar vi alltid efter att leverera städtjänster av högsta kvalitet. Vi är stolta över vår förmåga att anpassa vårt arbete helt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver daglig städning, veckostädning eller mer sällan återkommande städtjänster, så arbetar vi med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar perfekt för just ditt företag eller ditt hem.

Som Piga-kund har du tillgång till en kundportal där du kan boka, omboka eller avbeställa städtjänsten samma dag,

Vi på Piga vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hantera dina städtjänster. Som Piga-kund får du tillgång till vår smidiga kundportal, där du enkelt kan hantera din bokning av städtjänster. Med vår kundportal kan du snabbt och enkelt boka, omboka eller avbeställa städtjänster samma dag, vilket ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa dina städtjänster efter dina behov.

Kontakta oss så skickar vi dig ett kostnadsfritt prisförslag.


    Vill du städa miljövänligt precis som Piga gör?