Pigas Fönsterputsare är redo att hjälpa dig!


Fönsterputs Helsingborg


Något av det allra viktigaste för att skapa en härlig känsla i hemmet, är rena fönster.

Inget fönsterputsjobb är för stort eller för litet för oss. Vi putsar inte bara dina fönster utan vi även lämnar rent och snyggt efter oss runt de ytor vi arbetat på genom att torka av spröjs och torkar av fönsterbleck. Vi putsar alla typer av fönster, villor, lägenheter och hos företag.

Vi utför även miljövänlig fönstertvätt- med ultrarent vatten och har tvättborstar med teleskopstativ, vilket innebär att vi kan putsa fönster på hög höjd. 

Eftersom Ultrarent vatten är 100% miljövänligt och används med teleskopstativ som når upp till 16m så kan vi undvika åverkan på gräs och buskar runtomkring fönster och fasader och slipper, i de flesta fall, använda skylift. Smart och effektiv lösning på fönsterputs- då du inte behöver vara hemma och öppna för att vi ska komma åt att tvätta dina fönster utvändigt på andra våningen eller takfönster.

Pris för fönsterputsning?


Låt oss komma hem till dig på ett kostnadsfritt kundbesök där vi sedan offererar pris för just ditt hem och dina önskemål.

Prisexempel nedan är för en 1-plansvilla inkl.moms och efter RUT-avdrag*

Utvändigt                     350:-

Invändigt                      650:-

Utvändigt + invändigt 850:-

*Pris gäller privatpersoner under helgfri vardag. Tillägg på pris tillkommer för karmtvätt och fönsterputsning av balkong/altan.

Boka regelbunden fönsterputs och få rabatterat pris


Du får rabatterat pris om du bokar minst fyra utvändiga fönsterputstillfällen per år. Låt oss komma hem till dig på ett kostnadsfritt kundbesök och lämna en offert på just ditt hem.

För att se videon behöver du acceptera marketing-cookies

Varför ska du välja oss?


01

Det är enkelt att vara nöjd kund hos piga

02

Nöjd-kund-garanti

03

Vi tillgodoser dina önskemål

04

Kollektivavtal med Almega och Byggnads

05

Vi tar med oss material och redskap för att utföra uppdraget

06

Inga bindningstider och fri avbokning innan 07:00 samma dag

07

Samma personal varje gång vid regelbunden fönsterputsning

08

Vi är flexibla och proffsiga

Vi anpassar vårt arbete helt efter dina behov och önskemål.

På Piga strävar vi alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi är stolta över vår förmåga att anpassa vårt arbete helt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver hjälp dagligen, varje eller varannan vecka eller mer sällan återkommande, så arbetar vi med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar perfekt för just ditt hem, ditt liv och din arbetsplats.

I vår Kundportal kan du enkelt boka, omboka eller avbeställa dina tjänster.

Vi på Piga vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hantera dina tjänster. Som Piga-kund får du tillgång till vår smidiga kundportal, där du enkelt kan hantera din bokning av tjänster. Med vår kundportal kan du snabbt och enkelt boka, omboka eller avbeställa tjänster samma dag, vilket ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa dina tjänster efter dina behov.

Välkommen att kontakta oss!


Vilken ort gäller din förfrågan?
Övrig information: Adress och postort, önskemål på dag för utförande m.m.

Du får vanligtvis svar av oss inom några arbetstimmar. Om du inte har fått svar, vänligen kontrollera din skräppost.

Vill du städa miljövänligt precis som Piga gör?