Desinficering


Låt oss ta hand om desinficeringen


Vi använder oss av elektrostatisk desinficering från LifeClean. Det är en alkoholfri desinfektion med rengörande effekt och en effektiv ytdesinfektion för total avdödning av sporer, virus och multiresistenta bakterier. LifeClean ger full effekt efter bara två minuter! 

LifeClean Desinfektion mot tuffare virusstrukturer enligt gällande EN-standarder så som Poliovirus, Norovirus och Adenovirus med mycket gott resultat. Det senaste utförda testerna av oberoende laboratorium enligt gällande EN-standard som gjorts på Lifeclean Desinfektion var mot ett Coronavirus som är närmst lik Covid-19 i dess virusstruktur. LifeClean Desinfektion testades med resultatet av total avdödning inom 30 sekunder med så låg styrka som 50 ppm.

LifeClean består av 99,6% vatten och bryts ned direkt utan att lämna några farliga eller giftiga ämnen. Medlet innehåller inte alkohol eller klor utan den beprövade kemikalien klordioxid som i normala doser är harmlöst för såväl människa som miljö.

Med elektrostatisk desinficering säkerställs en 100%-täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder. Den täcker även under och bakom samt ställen man normalt aldrig kommer åt. Metoden ger ingen aerosolbildning och ingen karenstid krävs. Vi fokuserar extra på utsatta ytor som dörrhandtag, armstöd, bordsytor, strömbrytare, vattenkranar och alla kontaktytor i anslutning till dessa.

Varför ska du välja oss?


01

Det är enkelt att vara nöjd kund hos piga

02

Nöjd-kund-garanti

03

Vi tillgodoser dina städönskemål

04

Kollektivavtal med Almega och Byggnads

05

Vi tar med oss material och redskap för att utföra städuppdraget

06

Inga bindningstider och fri avbokning innan 07:00 samma dag

07

Samma personal varje gång vid regelbunden städning

08

Vi är flexibla och proffsiga

Vi anpassar vårt arbete helt efter dina behov och önskemål.

På Piga strävar vi alltid efter att leverera städtjänster av högsta kvalitet. Vi är stolta över vår förmåga att anpassa vårt arbete helt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver daglig städning, veckostädning eller mer sällan återkommande städtjänster, så arbetar vi med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar perfekt för just ditt företag eller ditt hem.

Som Piga-kund har du tillgång till en kundportal där du kan boka, omboka eller avbeställa städtjänsten samma dag,

Vi på Piga vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hantera dina städtjänster. Som Piga-kund får du tillgång till vår smidiga kundportal, där du enkelt kan hantera din bokning av städtjänster. Med vår kundportal kan du snabbt och enkelt boka, omboka eller avbeställa städtjänster samma dag, vilket ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa dina städtjänster efter dina behov.

Kontakta oss så skickar vi dig ett kostnadsfritt prisförslag.