Desinficering

Låt oss ta hand om desinficeringen

Vi använder oss av elektrostatisk desinficering tillsammans med LifeClean som är en effektiv ytdesinfektion för total avdödning av sporer, virus och multiresistenta bakterier med full effekt efter bara två minuter! 

LifeClean Desinfektion mot tuffare virusstrukturer enligt gällande EN-standarder så som Poliovirus, Norovirus och Adenovirus med mycket gott resultat. Det senaste utförda testerna av oberoende laboratorium enligt gällande EN-standard som gjorts på Lifeclean Desinfektion var mot ett Coronavirus som är närmst lik Covid-19 i dess virusstruktur. LifeClean Desinfektion testades med resultatet av total avdödning inom 30 sekunder med så låg styrka som 50 ppm.

LifeClean består av 99,6% vatten och bryts ned direkt utan att lämna några farliga eller giftiga ämnen. Medlet innehåller inte alkohol eller klor utan den beprövade kemikalien klordioxid som i normala doser är harmlöst för såväl människa som miljö.

Med elektrostatisk desinficering säkerställs en 100%-täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder. Den täcker även under och bakom samt ställen man normalt aldrig kommer åt. Metoden ger ingen aerosolbildning och ingen karenstid krävs. Vi fokuserar extra på utsatta ytor som dörrhandtag, armstöd, bordsytor, strömbrytare, vattenkranar och alla kontaktytor i anslutning till dessa.

Varför välja piga nu

Får du förhinder kan vi enkelt boka om din städning.

Vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att skulle det komma någon anmärkning fixar vi det snarast möjligt.

Vi har med oss städmaterial, rengöringsmedel och redskap och tar med oss allt efter utfört städ. 

Vid regelbunden hemstädning har du samma personal som utför din städning där vi arbetar i team på 2 personer.

Kontakta oss så skickar vi dig ett prisförslag.